Trucs voor wildkamperen


Trucs-voor-wildkamperen

Trucs voor wildkamperen.

Het is weer tijd voor de zomervakantie! Ik vermoed dat sommigen van jullie het vast eens willen proberen: Wildkamperen in Zweden! Heb je dit nog nooit gedaan dan wil je vast wel wat trucs voor wildkamperen lezen. We kwamen een mooie infographic tegen die je hier goed bij kunt?gebruiken. Een infographic is een plaatje met allerlei nuttige informatie.

Wat staat erop de infographic?

Het plaatje geeft tips voor de meest voorkomende problemen bij het kamperen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het inpakken van je bagage. Hoe kun je hierbij ruimte besparen. En hoe neem je handig aangebroken etenswaren mee.

Ook de plaatsing van je tent is belangrijk. Denk hierbij aan de wind, de regen, zonlicht en warmte, Alhoewel dat laatste in Zweden niet zo snel een probleem is. De temperatuur in de zomer is lekker, maar niet snikheet.

Verder wordt er informatie gegeven over het bereiden van je eten. Uiteraard ben je hier vuur bij nodig, dus doe dat verstandig! Naast vuur heb je kookgerei nodig, maar wat is hierbij handig?

Ben je al eens in Zweden geweest? Dan weet je waarschijnlijk ook dat er best wel eens wat muggen kunnen zijn. In de infographic kun je lezen wat je hiertegen kunt doen. Maar ook andere insecten zoals mieren, wespen en teken komen aan bod.

Download de informatie

Zoals gewoonlijk hopen we dat je met de tips op deze website goed voorbereid op vakantie naar Zweden komt. De credits voor deze informatie gaan naar shopalike.nl. Ze hebben een speciale pagina voor de kampeer tips gemaakt, namelijk de Camping Guide. Hier lees je extra informatie en kun je de infographic downloaden.

Categorieën

Recente reacties